Contractul de Servicii VJ-CS-01 „Asistență tehnică pentru managementul proiectului, publicitate și supervizarea lucărilor de execuție”

La data de 21.05.2018, a fost semnat Contractul de Servicii VJ-CS-01 „Asistență tehnică pentru managementul proiectului, publicitate și supervizarea lucrărilor de execuție”, iar, la data de 21.06.2018, prestatorul desemnat, Asocierea SC EPMC Consulting SRL (în calitate de lider de asociere), SC TPF Inginerie SRL și Engesoft Engenharia e Consultoria Ltda a început furnizarea serviciilor care fac obiectul contractului. Contractul are o valoare totală de 10.503.726,68 de lei fără TVA lei și o durată de implementare de 76 luni. Ședința de debut a contractului, cu participarea reprezentanților Consultantului și ai Beneficiarului APA SERV VALEA JIULUI S.A., din cadrul Serviciului Unitate Implementare Proiecte, a avut loc la data de 04.07.2018.

Obiectivele generale ale contractului de asistență tehnică constau în următoarele:

  • asigurarea unui management eficient pentru implementarea proiectului conform POIM;
  • asigurarea publicității adecvate a proiectului, în conformitate cu Manualul de Identitate Vizuală pentru Instrumentele Structurale 2014 – 2020 în Romania;
  • asigurarea supervizării contractelor de lucrări din punct de vedere calitativ și cantitativ, în conformitate cu Decizia de finanțare și Contractul de finanțare.
Postari din aceeasi categorie